Så kom bloggen i luften og denne har fokus på katte, så det er ikke en blog som du plejer at se, denne er udelukkende lavet for katte, af katteejere og katte elskere, her vil du finde alt om katte og deres natur!

Katte bliver jo desværre syge med mellemrum, disse sygdomme kan heldigvis behandles i langt de fleste tilfælde, et eksempel er orm, katte rammes af orm ofte i naturen, her får de orm fra byttedyr som de kaldes, et byttedyr kan være en rotte, mus eller larver som katten spiser i naturen, hermed får katten orm, disse orm kan den smitte andre katte med, også har vi balladen. Der er da heldigvis et råd for dette, ormekur til kat, så forsvinder ormene og katten bliver rask igen.

Mennesker kan rammes af orm fra katte, dette er dog heldigvis meget sjældent , da ormene normalt ikke kan leve ret længe uden sit værtsdyr som er katten, men sker det så søg læge hurtigst muligt og bliv behandlet!

Hovedkilden til alle orm i hele verden er ræven, i dennes mave opstår ormene, og de spredes via byttedyr som ræven har haft fat i, inden katten overtager dem og spiser dem, der er nogen lande i verden som ikke har disse orme parasitter, og hvor det er ulovligt at tage katte med ind i landet af frygt for at få disse, undersøg dette hvis I skal ud og rejse med jeres kat i bagagen!

Nok om orme for denne gang, vi kommer tilbage og skriver mere senere!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s