Information om medicin til ormekure

I Danmark blev der i 1999 indført at medicin til ormekure til katte blev receptpligtigt, dette blev gjort for at mindske risikoen for at katte ville udvikle resistens overfor medicinen og med tiden ville det ikke være muligt at behandle orm i katte på denne måde!

Dette er naturligvis for at forhindre vi får samme store problemer som vi ser med grise i dag, overforbrug af antibiotika har tydelig vist at være en mindre katastrofe indenfor dyreverdenen, så fint nok tiltag de kom med dengang i 1999.

Nu er problemet så i Danmark at vi har så mange katte, alle kæledyr som holdes af almindelige personer, og en tur til dyrlægen for at få konstateret orm, noget man selv kan se i de fleste tilfælde, med efterfølgende medicin og atter en kontrol, kan blive en bekostelig affære for almindelige danskere.

Heldigvis er der andet medicin, som er produceret af naturlige stoffer og som ikke falder ind under denne kategori af receptpligtig medicin, men fungere præcis ligeså godt! Dette medicin er Verm-X en ormekur til kat som er nem at behandle med og langt billigere end turene til dyrlægen!

Reklamer